Bent u benieuwd hoe u gepersonaliseerd onderwijs kunt geven dat is afgestemd op de leerbehoeften en vaardigheden van de leerlingen, bijvoorbeeld door methodeonafhankelijk onderwijzen? Zoekt u een integrale tool die alle leerstof bevat, de opdrachten presenteert en de voortgang bijhoudt? Wilt u naast gepersonaliseerd onderwijzen ook de werkdruk van leerkrachten en tijd besparen?

Volution, specialist in digitale leermiddelen voor gepersonaliseerd onderwijs, heeft samen met vmbo-school ‘t R@velijn een webinar opgenomen op dinsdag 23 mei over het online, integraal onderwijsplatform.

Tijdens de webinar demonstreren wij hoe het platform werkt en wat de voordelen zijn ten opzichte van traditioneel onderwijs.

Marja van Leengoed, onderwijsarchitect bij ‘t R@velijn, vertelt over de omslag die zij als school hebben gemaakt naar gepersonaliseerd onderwijs. Er wordt ingegaan op waarom zij voor het online platform hebben gekozen en hoe zij er gebruik van maken.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen
• Structuur in het digitale onderwijs
• Demo online onderwijsplatform (incl. voor- en nadelen)
• Gebruikerservaring van ‘t R@velijn

Voor wie
Onderwijscoördinatoren, leertaakregisseurs en ICT-beheerders in het voortgezet onderwijs.

Speciaal aanbod voor deelnemers
Als deelnemer bieden we u na afloop van de webinar de mogelijkheid om een vrijblijvend implementatieplan t.w.v. 3500,- op maat te ontvangen. In dit plan wordt beschreven hoe u het online platform succesvol implementeert:

  • We leggen een koppeling met de visie van uw school.
  • We beschrijven planmatig de implementatie, gebaseerd op uw situatie.
  • We beschrijven het plan van aanpak omtrent trainingen van het personeel.
  • We inventariseren de aanwezige randvoorwaarden op de school (o.a. WiFi, aanwezigheid devices, Office365, etc.).
  • Ook krijgt u de kans om zelf bij ‘t R@velijn te gaan kijken hoe zij in de praktijk gebruikmaken van het online platform.

Bekijken
De video kunt u kosteloos bekijken. Vul hiervoor uw gegevens onderaan deze pagina in. U ontvangt daarna een e-mail met een link naar de video.