252014Office 365 is zeer geschikt voor scholen die gebruik willen maken van de voordelen van werken en leren in de cloud. Mede dankzij de gratis leerling licenties besluit inmiddels meer dan 75% van de scholen om hun documenten en e-mail te migreren naar het Office365 platform van Microsoft. Naast prijs is toekomstgerichtheid een veel genoemde reden. Wist u dat inmiddels meer dan 1.000.000 leerlingen en leerkrachten in Nederland beschikken over een Office365 account?

Met Office 365 werk je met de vertrouwde Office programma’s. Vanaf ieder apparaat kun je bij je documenten, e-mail, agenda’s en contactpersonen en werk je heel eenvoudig samen met collega’s, leerlingen of studenten. Online en offline.

Naast het migreren van documenten en e-mail naar Office 365 en het inrichten van Office 365 platformen, heeft Volution zich gespecialiseerd in Office365 / SharePoint ontwikkeling en verreikt de omgeving met eigen .net apps. Daarnaast koppelen wij dagelijks de elektronische leeromgevingen van onze collega’s met het Office365 platform van Microsoft. Om scholen snel op weg te helpen, zijn meerdere bundels beschikbaar die de werkdruk van uw docenten verlagen en leerlingen overal laten genieten van persoonlijk digitaal onderwijs.