Referenties van Volution

Inmiddels werken steeds meer scholen door het hele land met de digitale leermiddelen van Volution. Wilt u weten hoe zij de gepersonaliseerde en digitale oplossingen van Volution ervaren?

Referentie ’t Ravelijn in Steenbergen

Vmbo school ’t Ravelijn met 600 leerlingen werkt succesvol met het digitaal onderwijsplatform van Volution. ‘t Ravelijn zocht al een tijd naar een manier om leertaken, digitale methoden en onderwijsapplicaties met elkaar te verbinden en beter beschikbaar te maken voor leerlingen, docenten en ouders. Dankzij het digitale onderwijsplatform van Volution kunnen zij eenvoudig inloggen via een tablet, pc of laptop en krijgen zij toegang tot een gepersonaliseerd onderwijsplatform waar overzichtelijk lesinformatie, leertaken, onderwijsvoortgang en lesmateriaal worden weergegeven.

Meer weten?...

volution krantenartikel

In februari 2017 verscheen in het Eindhovens Dagblad een krantenartikel over drie middelbare scholen die het digitale portfolio succesvol gebruiken. Lees hier het krantenartikel.

volution webinar still

 

In december 2016 organiseerde Volution een webinar over het LOB-dossier in samenwerking met LOB2GO (onderdeel van Remmers Uitgeverij). Bekijk hier de opname.

t-Ravelijn-003-300x262
In november 2015 ontving Volution een Microsoft Educatie Partnership Award! Volution won een prijs voor het digitale LOB dossier. Lees hier het artikel.

Nog meer weten over Volution? Neem contact met ons op!

  Naam van uw school (verplicht)

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Telefoonnummer

  Uw bericht

  Ik ben geen robot
  captcha

  Vul de cijfers die u ziet hieronder in