Koppel met Volution

De Volution applicaties en platformen zijn op zichzelf te gebruiken, maar ook te koppelen met meerdere, bekende en veel gebruikte leerlingvolgsystemen en uitgeverijen. Gegevens kunt u hiermee automatisch uit andere systemen halen, zodat u niet dubbel werk heeft. Foutieve invoeren worden hiermee verminderd.

Het is ook mogelijk Office 365 te koppelen met onze applicaties en platformen. Dit zorgt ervoor dat u maar op één plek hoeft in te loggen. Een zogeheten Single-Sign-On (SSO): u logt in en u heeft toegang tot de applicaties, uw mail, agenda etc. Wist u trouwens dat Office365 gratis is voor scholen?

Mist u een koppeling? Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën! Neem daarom direct contact met ons op en wij bekijken of wij de koppeling voor u kunnen maken.

Leerlingvolgsystemen

Koppel met Magister en/of SomToDay voor het ophalen van bijvoorbeeld leerlingeninformatie, klasseninformatie, leerjaren en vakmateriaal.

Uitgeverijen

Volution werkt samen meerdere uitgeverijen. Lesmateriaal verschijnt daarom automatisch in onze applicaties en platformen. Zo halen we bijvoorbeeld lesmateriaal uit het centrale registratiesysteem Edu-IX, waar diverse leveranciers digitale leermiddelen plaatsen, o.a. Iddink en Van Dijk.

 

Office 365

Onze producten zijn volledig te integreren in Office365. Log één keer in, op bijvoorbeeld uw mail in Office365, en u heeft direct toegang tot de Volution applicaties via een SSO. Gemakkelijk, snel en overzichtelijk. Trouwens, wist u dat Office365 gratis is voor scholen? Ontdek het hier.